mandag den 26. januar 2009

Ud på tur - aldrig sur


Hej alle

Nu har vi endelig fået en pulk nummer 2. Vi var på en dejlig tur rundt til det, som hedder Putten seter - en tur på ca. 13 km. Det gik godt. Karen sov hele turen rundt til trods for det at hun lige havde sovet det meste af formiddagen. Mit bækken holdte til belastningen fra pulken, det var jeg lidt spændt på. Vinden har endelig lagt sig og det er nu rigtig flot at komme på højfjeldet igen. Desuden er der kommet en del sne, hvilket heller ikke gør forholdene dårligere.

Silje er klar til eftermiddagssøven i fuld fart over sporet



Karen sover godt og trygt


Generelt kan vi se at Høvringen nu er ved at vågne efter sin januardøs. Feriegæsterne begynder så småt at komme. I første omgang er det en masse danskere - nordmændene gider ikke stå på ski endnu, når det er koldt. Her på Brekkeseter er der endnu ikke kommet gæster, men det gør ikke os noget, så har vi bare mere tid til at stå på ski.

Skiudlejningen på Høvringen har åbnet. Det er en dansker som har den. Vi har været nede at snakke med ham om diverse udstyr og måske kommer vi til at hjælpe ham lidt igennem sæsonen med lidt undervisning. Det bliver dog ikke meget, da der kommer en dansk pige op, som skal varetage alt det hun kan. Hun skal i øvrigt bo her på Brekkeseter.

Lige nu ligger Karen og snakker i sin seng. Hun er ikke helt så god til at sove om aftenen som om dagen. "Den lille høver", som Silje siger. Nu vil vi tage os en bid mad og så er det snart i seng.

/Kia

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar