tirsdag den 17. marts 2009

Hej alle.

I weekenden gjorde vi det vi sædvanligvis bruger rigtig mange af vores weekender på, når vi har en normal hverdag - vi pakkede bilen og tog på familievisit.

Line og Karsten holdte en miniferie på Skeikampen, så vi benyttede lejligheden til at besøge dem der. Det var rigtig dejligt at se dem igen og niecerne og nevøen. Vi havde en dejlig dag i solen ved alpinbakken. Aia og Siri er blevet ret hårde til at stå på ski, det var vildt at se hvor meget der er sket der på de to år, der er gået siden jeg sidst var på ski med dem.
Karstens bror Henrik og hans datter Sine var der også, så der var virkelig tale om et møde med familien for de danskerne som er tabt til Norges land.

Det blev Siljes debut på alpinski, hvilket var en stor succes takket være moster Line, som tålmodigt futtede efter hende på den fine lille børnebakke. Toppræstationen var en tur med den rigtige tallerkenhejs på den store bakke. Sutten blev et lokkemiddel, da de små ben var ved at være trætte, men det var en stolt Silje som kom ned. Nu havde hun kørt på samme bakke som Aia og Siri.


"Moster Line siger jeg skal tage hænderne på knæene så det prøver jeg".

Trætte børn efter en lang dag i sneen.


Henrik og Karsten hygger sig med de to små.





En lille video af Silje på ski.

/Kia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar