tirsdag den 7. april 2009

På påsketur.

Hej alle

Her i påsken har vi haft besøg af Jørg, Marit og Andrea. Vi var så heldige, at få mulighed for at tage på en tre-dages tur til trods for påsketravlheden på Brekkeseter.

Rondvassbu i bunden af billedet med Rondeslottet i baggrunden

Turen gik til Rondvassbu, som er en betjent turisthytte i Rondane. Vi havde flot vejr på turen og vi kunne se nogle af de store majestætiske fjelde i Rondane. Børnene sov godt i pulkene og vi kom frem, selvom føret var blevet rigtig dårligt, da der var alt for mange plusgrader. Det viste sig senere at blive et problem, da vi ikke kunne komme frem til den næste hytte. Vi kom op over en kam og så var der forår på den anden side. Det kunne ikke forceres med pulkene og vi måtte vende om og sove på Rondvassbu igen.

Er der nogen, som kender ham?

For de som ikke er så kendt i det norske hyttesystem, så er en betjent turisthytte, en form for hotel, hvor alle bare kan droppe ind og få mad og en seng mod betaling selvfølgelig. Det er stor luksus i forhold til, hvad vi er vant til på fjeldtur, men det var den mulighed vi havde denne gang. Silje syntes, det var enormt spændende. Hun udforskede det hele, men det var ikke så sjovt at toilettet var et hul i jorden, det kunne hun ikke overtales til at bruge.

Det er godt at komme op af pulken og lege sammen med far

Det var rigtig dejligt at komme på tur igen og vi glædede os over, at det kunne lade sig gøre med børnene, bare ved at ændre lidt på formen. Vi hyggede os sammen med Jørg og Marit og smilte af de udfordringer, der kan være med børn på tur.

Afsted det går med pulkene

/Kia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar