søndag den 12. april 2009

Påske

Kære alle

Påsken er som bekendt en højtid - men i Norge er det mere end det! Det er familietid, udetid, lysets tid, god mad tid, chokolade tid - og Påske Renn tid.

Påske renn er små opgave skiløb som arrangeres over hele landet med konkurrende hold som vigtigste ingrediens. Således blev hold nr. 1 "The Hoffgaards Beats'm All" blandt mange andre opgaver udfordret i "Find en gulerod i vand - og derefter en kartoffel i mel-leg" og det legandariske Skihop. Og vi må sige at vi forsvarede de danske farver, idet vi gik af med en sejren på en delt første plads.


Mor har spist vand og mel - og Silje stak i et stort hyl da hun så resultatet. Det er ikke sådan når ens mor er så pjattet!



Det legendariske skihop. Dette hop fik karakteren 5 ud af 6. Vurderingskriterierne var længde, stil og det kunstneriske i landingen. Især landingen var vist meget "kunstnerisk".


Resten af dagen var der ute-pils, grilling og musik på terassen - og dagen blev afsluttet med en stor og flot vildt- og fiskebuffet for alle gæsterne. Som sagt en sand højtid.


Faster Nanna er kommet helt fra København for at besøge Silje og Karen, og tiden nydes bedst i solen. En herlig Påskedag for store og små.



/anders

Ingen kommentarer:

Send en kommentar